Äntligen hittat "BB-kläder"!

Skrivet 2011-12-20 Klockan 21:59:33




Är såå nöjd över dom här kläderna! Och att det äntligen är klart så BB-väskan kan bli komplett. :o)
Är rätt petig, om ni inte märkt det än, vad det gäller såna här saker. Det ska typ vara perfekt, hehe...

Omlottbodyn
kommer från Name it och jag hittade den på rea hos Strössel. Den har något jag aldrig sett på bodys förut, nämligen övervik för händerna, så inte bebisen river sig. Vilket betyder att man slipper vantarna och det blir mindre plagg att hålla reda på - me like! :o)
Byxorna kommer från Kappahl och ingår i serien "Newbie". Dom har också en smart detalj jag gillar; fötter! Byxa med fot. Dom där rackarns strumporna vill ändå aldrig sitta kvar på nyfödda... ;o)  Och fryser bebisen om fossingarna med dessa fötter så är det bara att sätta på ett par strumpor eller tossor utanpå, då sitter dom kvar också...
Båda plaggen är såklart i ekologisk bomull, för bebisens bästa. Har ju köpt både stl 50 och 56 för att ta med till BB och då kan jag ju inte tvätta det innan, eftersom jag tänkt lämna tillbaka den stl som bebisen inte har när vi åker hem.

Visste ni att det tar TRE tvättar för gifterna att helt gå ur plagget?!
Så mycket finns det alltså i kläder som sytts och färgats med konventionella metoder... Jag väljer i första hand ekologisk bomull och/eller Öko-Tex-märkt bomull, då är det giftfritt. Speciellt när det gäller nyfödda, eftersom dom har så otroligt känslig hud.

Och så köpte jag även några mössor. Men dom blir det inga bilder på nu, måste ju spara lite till efter bebisen är född... :o)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin