Syskonvagn och babyskydd - check!

Skrivet 2011-11-16 Klockan 20:50:40


Idag köpte vi syskonvagn och bilbarnstol till bebisen, underbart! :o)

Enkelvagnen som lätt blir en syskonvagn: Babyjogger City Select
Foton: babyjogger.com

Foto: babyjogger.se

Såhär kan man variera vagnen efter behov! Med ett enkelt "klick" sätter man i och tar bort en sits/liggdel. Viktkapacitet per sits 20 kg. Finns i fyra olika färger på sits/liggdel. En sits följer med vagnen, 6799kr, Barnens Hus. För att bygga en liggdel behövs en extrasits och ett liggdelstyg, 2199kr/1295kr, Barnens Hus. Vi valde helsvart. Längtar efter att sätta ihop den och prova... :o)

Har aldrig gillat "dubbelvagnar". Blir så breda och jag tycker det är struligt att komma fram och få plats med en enkelvagn på sina ställen... Och sen att släpa runt på den bredden och extra vikten utan att ha ett barn i (när man har bara bebisen) är tanken jag hade när jag fastnade för den här. Visst, den är betydligt dyrare än en (billig) "dubbelvagn", men vi kommer inte behöva köpa nån ny vagn sen. Den här tar liten plats och är relativt lätt som enkelvagn. Känns som en investering. 

Foton: barnbutiken.net

Bilbarnstol/babyskydd: Acta Graco Logico S

Här körde vi på erfarenhet
, hade en likadan till Leia och var supernöjda. Vi valde en som på bilden, svart/röd. Från nyfödd till ca 12 mån (0-13 kg). 1995kr inkl. bas, Barnens Hus.


Tänk praktiskt, inte bara på design!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin