Bär ditt barn!

Skrivet 2011-10-31 Klockan 22:03:26


Idag fick jag hem den ringsjal jag beställde förra veckan. Den är jättefin! :o)

I många kulturer är det självklart att bära sina barn. Det ger både trygghet och närhet. Fördelarna är många! Har funderat mycket och läst på en del om olika sätt att bära. Med Leia lånade jag en bärsele från Babybjörn, men varken jag eller pappa Andy gillade den särskilt. Den tog stor plats i varukorgen på vagnen, den skar in vid nacken och det var struligt att både få i henne och få till alla spännen. När jag fick tips om ringsjalen var hon så pass stor och var inte en bebis som ville bli buren hela tiden. Men nu till nästa bebis ville jag ha en. 

Det finns många sorters sjalar. Stellaris har bra info och hjälp med att välja bärsjal.

  
Foton: FantasyFIA

"Bär mig" Tyget är i ekologisk bomull och ringarna i stark lättmetall. Är en tjej på Värmdö som syr upp sjalar och hittade annonsen på Blocket. Nu kostar dom 300kr! Ord.pris 595kr. Finns i flera färger och med olika märken frampå.

Det jag fastnade för med ringsjal var att den går att använda från nyfödd/prematur och så länge barnet vill bli buret, i många olika positioner, den går snabbt/lätt att få på och tar liten plats.

Ska testa den på Leia och sen hoppas jag bebis gillar den.




Visa upp gravidmagen!

Skrivet 2011-10-30 Klockan 20:51:50


Visa magen! Genom att täcka den! :o)  Och slipp glipan och allt det där...


Foto: FantasyFIA

Ta en vanlig sjal eller scarf! Bara den är tillräckligt bred. Det blir bäst med ett stretchigt material men funkar även utan. Denna kommer från Lindex, ca 99kr.


 
Foto: jollyroom.se

Magband! Dessa kommer från Elf och finns bl.a. på Jollyroom för 219kr. Finns í flera färger och motiv.



Foto: bellyblu.se

Underbart magband! Från Bellybu. En hel hemsida med enfärgade, mönstrade, randíga och broderade. Denna variant kostar 269kr.




Födelsedagskort 40 år

Skrivet 2011-10-30 Klockan 01:07:36


Inspiration till 40-åringen...

Framsida



Insida



Baksida
´
Foton: FantasyFIA

Inköpsställen: Akademibokhandeln, Clas Ohlson, Panduro.




Födelsedagskort 30 år

Skrivet 2011-10-30 Klockan 00:58:48


Inspiration till 30-åringen...

Kuvert och framsida



Kuvert och baksida

Foton: FantasyFIA

Inköpsställen: Akademibokhandeln, Panduro, Rusta.




Grattis-kort Nyfödd

Skrivet 2011-10-30 Klockan 00:48:33


Kort till nyblivna föräldrar:

Kuvert


Framsida


Insida


Framsida


Insida

Foton: FantasyFIA

Inköpsställen: Akademibokhandeln, Clas Ohlson, Coop Forum, Panduro, Rusta.




Blivit med Notebook!

Skrivet 2011-10-27 Klockan 23:11:50


Äntligen kom den, min lilla "bebis"...


Foto: FantasyFIA

Andy tröttnade på mig och mitt smått ockuperande (bloggande) vid datorn så han köpte mig en i födelsedagspresent. Inte mig emot! 
And I love it! :o)  Den heter Acer AOD255E och är smidiga 10,1", lätta 1,25 kg och prisvärda 1890kr på cdon.com.




Dagens bästa inköp Prylar

Skrivet 2011-10-26 Klockan 23:50:57


Yoda!

Foto: FantasyFIA

Jag vet inte vart eller vad jag ska ha honom till, men var tvungen att ta med honom hem... 69kr på Åhléns City.




Dagens bästa inköp Inredning

Skrivet 2011-10-26 Klockan 23:44:59


Superfina dricksglas!
 
Foto: FantasyFIA


Foto: FantasyFIA

Dom här go'bitarna hittade jag på Indiska. "Handmade" och tål maskindisk, trots dekorationerna. Dom transparenta var nedsatta till 25kr/st, dom andra var ord.pris 39kr/st.
Kommer passa perfekt i vårt spralliga kök! :o)




Dagens bästa inköp Barn

Skrivet 2011-10-26 Klockan 23:37:24


Lego förvaringslåda i form av... just Lego...
Foto: FantasyFIA

Hur coolt är inte det här!? Självklart går dom att bygga ihop och stapla. Denna variant, "4-bitars" kostar 179kr på Åhléns City. Men finns i alla färger och mängder av sorter, t.ex. 2-bitars, 6-bitars, 8-bitars. Eller varför inte en matlåda i samma utförande? :o)
Såklart perfekt för just Lego, men funkar lika bra till all sorts förvaring.




Höstens måsten till småbarnen!

Skrivet 2011-10-20 Klockan 10:16:02

  1. Fodrat galonställ! Speciellt till förskolebarnen. Alternativt lager 2 (t.ex. fleece) ihop med ofodrat ställ. Men det underlättar för både föräldrar och personal att slippa sätta på flera lager...
  2. Mössor! Flera olika mössor (det går åt). T.ex. nån tunnare, nån vindtät, nån som går ner över öronen.
  3. Vantar! Tunnare typ "magic gloves" till att börja med. Gärna i ull, så inte dom små fingrarna blir kalla om dom blir blöta. Här behövs många par! Dom försvinner lätt, blir snabbt smutsiga och blöta... Vid kyligare väderlek är fodrade galonvantar bra. Dom är vattentäta och varma.
  4. (fodrade) Gummistövlar! Behövs inte närmare förklaring... Alernativt att lägga i extra (ull)sockor i ofodrade.
  5. Fodrad vatten & vindtät jacka! Helst som andas. Den här kan användas nu, när det börjat blivit lite kyligare och även i vinter, eventuellt med lager 2.
  6. Höstskor! Minst vattenavvisande, gärna vattentäta, lite fodrade. Här är det lite marit att hitta små storlekar, till kanske 1-2-åringar (beroende på hur lång foten är), dvs om man inte vill betala typ 500-700kr för Goretex.

TIPS: Kolla vattentätheten på kläderna och skorna! Står det "waterproof" så ska det vara vattentätt. "Water-repellent" betyder vattenavvisande (ej täta). Vattentäthet mäts i vattenpelare, antal millimeter vatten plagget tål innan det börjar läcka. Goretex håller runt 25.000 i vattenpelare och har även en egen garanti för att produkten ska hålla helt tätt. Lägsta nivån för att kalla produkten vattentät ligger runt 3000.

Den här grymma jackan har Leia i höst! I softshell-material, vind- och vattentät (20.000 vattenpelare), andasfunktion m.m. Det är förra årets färg (den är mörkare än på bilden). 799kr från Stadium.


Foto: FantasyFIA

Trevlig helg!




Söta askar till barn

Skrivet 2011-10-17 Klockan 23:41:20


Små fina askar att förvara allt möjligt i! Dom här har jag dekorerat och gett bort i "födelse-present"...


Foto: FantasyFIA


Foto: FantasyFIA


  
Foton: FantasyFIA


Foto: FantasyFIA

Inköpsställen: Akademibokhandeln, Clas Ohlson, Lagerhaus, Panduro.




Fullt ös hela helgen!

Skrivet 2011-10-16 Klockan 22:37:00


Ladies Night
i fredags var awesome! Men en stor besvikelse att inte Brolle var där. :o(  Ersättare var Eric Saade, men fyller ju inte ut ens hälften av Brolles kavaj... Järvheden var kvällens positiva överraskning! Höll på att ramla av stolen av skratt... :D 


Foto: facebook.com/ladiesnightsverige


Foto: ladiesblogg.wordpress.com

I lördags var jag med några tjejkompisar i Åkersberga, där jag växte upp. Vi lagade mat, åt, skrattade och hade allmänt trevligt!

Mojitos och Mojito virgin:

Foto: FantasyFIA

Hade tänkt gå ut och dansa senare, men orkade verkligen inte. Var helt slut när jag kom hem vid 01 och imorse ska vi inte tala om... Tror mitt tåg gått på den fronten, skulle gjort det tidigare i graviditeten. Men om några månader slipper jag bära på dom här extra kilona och då ska det bli skönt att svänga sina lurviga...




Krupp och Ladies Night

Skrivet 2011-10-14 Klockan 12:45:17


Leia har varit förkyld (jättesnorig) och hemma hela veckan och nu är det tredje dagen i rad jag är hemma. Det har funkat rätt bra och varit mysigt emellanåt, men jag orkar ju dessvärre inte leka med henne så mycket som jag skulle vilja. Börjar kännas tungt nu, jobbigt, otympligt och magen är i vägen titt som tätt... Å så är det nästan TRE månader kvar! Och snö på det, jippie!

I vilket fall som helst så misstänker vi att hon har krupp. Dom senaste två nätterna har hon hostat och igår mycket mer, så hon vaknade. Hemskt att höra det där... :o(  Vi var på vårdcentralen idag och fick utskrivet Mollipect mot svår hosta. Hoppas såklart att vi inte behöver ge det, men skönt att vara garderade nu inför helgen.



Foto: ladiesnight.se

Ikväll är det Ladies Night
med tjejerna på jobbet! Ska bli såå kul! :o)  Blir Ladies Lounge, middag och hela millevitten! Orkar nog dock inte gå på efterfesten, hehe...


 <-- Martin Stenmarck, Andreas Johnsson, Mikael Tornving. 
Foto: ladiesnight.se

Var där 2009 och var hur bra som helst! :o)

Trevlig Helg!




Min underbara familj!

Skrivet 2011-10-12 Klockan 23:13:23


Mina två hjärtan...

 
Foto: FantasyFIA
 Plus det i magen...





Inspiration till köket

Skrivet 2011-10-12 Klockan 13:48:22

I vårt kök har vi ek som träslag och färger i olika kaffetoner på väggar och skåpsluckor.
Till textil och övrig inredning vill jag ha det lekfullt, med starka färger och roliga mönster. Gärna lite humor. Allt för att inspireras till matlagning - lekande lätt...

Välkommen in i vårt kök!


Sött som socker! Den rosa burken har vi kaffe i och den gula sockerbitar. Den rosa är tät med gummilist, så det funkar jättebra även till exempelvis kakor. Båda kommer från Mique.



I köksfönstret! Varför bara ha blommor i fönstret? Använd ytan till något praktiskt!
Här en klocka från Åhléns, liten "förvarings-gumma" från Lagerhaus och roligt salt-och pepparkvarn också från Lagerhaus.
Länge leve vaxduken! Grymt när man har småbarn hemma. Numera finns det en rad olika varianter, här en textilvaxduk på metervara från Jotex. Ja, jag vet att det är julvarning... :o)



Fina pumpar! En för tvål och en för diskmedel, mycket finare än fula plastförpackningar. Dessa är från serien "Cult Design" och finns i massvis av varianter och färger/mönster, måste ses! På callitdesign.se kostar tvålpumpen 199kr, den för diskmedel 219kr och fatet "kub tvåfat" 59kr.  


 
Nära till hands! Smart och dekorativt sätt att ha de mest använda redskapen framme. Här ett stabilt redskapskrus från "Le Creuset", 15cm. Finns i flera färger, bl.a. på Cervera, ca 199kr.
Sätt i redskap som i färger/material utefter inredningen.


 
Walldeco! Om man inte har "turen" att ha nåt fint eget-valt mosaik-kakel i köket så är walldeco ett billigt och smidigt alternativ. Finns i alla möjliga och omöjliga färger och former, välj utefter vilken känsla du vill skapa. Själv har jag valt ett set speciellt för kök, med roliga redskap och kuliga färger. Självhäftande, me like! :o) "Wall deco kitchen" heter setet om 10st, finns på Panduro för ynka 15kr just nu!(?)
Fler bilder från setet följer nedan...



Eat! Knivställ är dekorativt och skönt att ha det nära till hands när det behövs. OBS! Rekommenderas ej om det finns lååånga och nyfikna barnarmar i familjen! Visa upp olja och kryddor för locka till matlagning. Här också en behållare för vitlök, i form av... ja, en vitlök... :o)  Från ICA.



Vårt dagliga bröd... Limegrön brödkorg från Koziol och en passande walldeco.




Inspiration till barnrummet

Skrivet 2011-10-12 Klockan 13:05:02


Barnrummet tycker jag ska vara anpassat till just barn.
Lägre möbler, runda hörn, färgglatt och roligt! Men en mix med "ej specifika barnsaker" är det bästa! Det är bra att inte inreda babyrummet så "putti-nuttigt", utan tänka att det ska funka i några år framåt, med kompletteringar såklart.

Välkommen in till:

 

Namn-bokstäver är ett måste! Dessa kommer från Åhléns, ca 15kr/st. Men finns i olika utföranden och butiker. Tips: Gör egna! Köp obehandlade bokstäver på t.ex. Panduro och måla som du själv vill.



Prydnader är fint! Överst har jag använt en grund tavelhylla "Ribba" 119kr från IKEA. Mixa gärna tavlor med annat!
Tips: Sätt en tavelhylla vid sängen med favoritböckerna. Blir jättefint att visa framsidan på böckerna!
Dom andra två hyllorna är också från serien "Hensvik".
Gardiner från IKEA.


 
Myshörna! Jag har använt en skum-madrass i spjälsängsstorlek, 95kr från Jysk. Vill man ha större än 60x120 kan man köpa fullstorlek och klippa i önskat mått, superlätt! Det finns speciella madrass-överdrag i t.ex. frotté att ha på, annars kan man ta valfritt tyg och sy ett "fodral" själv, som jag gjort.
Lite kuddar och mjukdjur till det, kanske en filt så är myshörnan klar! :o)


 
Sovplatsen! Här "Hensvik" spjälsäng 599kr från IKEA, med borttagen sida och ditsatt stödbräda. Sovpuckar® från Spacebabies, 6 st grön/vit/blå. Finns bl.a. på babykoncept.se för 169kr. Där finns också färgkombon svart/vit/grå. Påslakanset från Micki.


 
Dom obligatoriska stenarna! ;o)  Och vacker väggdekoration i metall, från Chill In.




29 bast...

Skrivet 2011-10-11 Klockan 10:51:30

Idag är det tydligen min födelsedag... Åldersnoja? Nä... Ibland är jag (nästan) en helylle-morsa i fleece & termosmuggen i högsta hugg & ibland rockande brud med pippi-tofsar (som idag)... :o)


Foto: FantasyFIA


Foto: FantasyFIA




Somliga går i sköna skor...

Skrivet 2011-10-10 Klockan 22:06:06


Fick presentkort på Stadium i födelsedagspresent. Perfekt, eftersom jag spanat in dom här skorna, som jag för övrigt numera är ägare till...


Foto: stadium.se

Dom heter Warp Vilette 499kr och finns på Stadium. Huuur sköna som helst och med värmande foder i, mys... Shyssta att ha till både jeans och tights, nu till hösten. Lovely!




Dagens bästa inköp Barn

Skrivet 2011-10-10 Klockan 21:58:05


Fyndade några mössor idag:



Foto: FantasyFIA

Alla i JR-storlekar och från Stadium Drottninggatan. Ynka 10kr styck!(?) Quicksilver-mössan hade ord.pris 249kr, det kallar jag ett riktigt fynd! :o)  Det fanns en hel del olika modeller att välja mellan, skynda fynda!




Dagens bästa inköp Gravid

Skrivet 2011-10-10 Klockan 21:02:55


Idag har jag tagit semester för att gå på stan med min syster och hennes ena barn. Vi shoppade och lunchade.
OCH jag köpte en gravidjacka! :o)  Inte den jag spanat in tidigare, utan den här: 



Gillar den mer och mer! Från Mamalicious ord.pris 600kr. Jag fick 50% rabatt för att den saknade dragare i dragkedjan, vilket kap! Ny dragare fixar jag på jobbet, är ju bl.a. sånt jag jobbar med... :o) 
Hittade den på PUB.

Fick reda på att dom ska sluta sälja mamma-kläder där, såå tråkigt! Fler och fler "vanliga kedjor" slutar sälja och vi gravida blir hänvisade till nätet eller dyra nischade butiker. :o(

Är i vilket fall supernöjd med inköpet! Nu slipper magen bli kall...




Stjärnor till våra småstjärnor!

Skrivet 2011-10-09 Klockan 10:28:02


Älskar stjärnor! Det är tufft både till stora och små...


Mössa och buff! Mössan 79kr, finns i storlek barn till vuxen, flera färger. Buffen 29kr, är onesize. Ett jättesmart och populärt "multi-plagg" som bl.a. kan användas som halsvärmare, mössa och balaclava, love it! :o) 
Dessa från "reflex" som finns på Barnens Hus.


Mockisar! Mockasiner är ett måste för barnfötter som springer runt på dagis i vinter... Dessa från Åhléns 99kr (stl 22-23), finns i flera fina färger.

Mer inspiration med stjärnstatus...

 
Foton: milq.se

Inredning för barn "Star". Boxar finns i olika storlekar. Allt från Mique.



Foton: babyshop.se

Nova Star har massa fina kläder med stjärnor.


 
Foto: lundmyr.com

Lundmyr har superfina och tuffa kläder för barn i alla åldrar. 




Inspiration till sovrum

Skrivet 2011-10-08 Klockan 22:54:37


Sovrummet vill jag ska kännas lugnt och harmoniskt. Mörka träslag, gärna dova färger. Lite romantiskt, lite kärlek...


Älskar såna här stenar! Vi ger dom till varandra i familjen och har dom lite varstans i hemmet. Dessa kommer från Wilmas. Det röda hjärtat från Åhléns.



Dekorativt och tänkvärt om att vara lycklig, från Wilmas.



Lång växt av torkad gräs att ställa på golvet. Perfekt i rum där det kommer in lite eller inget ljus alls. Denna är från IKEA. Även vasen i trä är därifrån.



Drömfångare! Tro det eller ej... ;o)  Köpt på marknad.



Flera tavlor med liknande motiv blir fint sammansatt. Här såklart med hjärtan som tema. Vykort och ramar från IKEA. 




Förvaring till barnrummet

Skrivet 2011-10-08 Klockan 22:32:31


Smart förvaring är A och O!
IKEA är ju som bekant proffs på just det men nu är det köpstopp på det! Har blivit lite för mycket därifrån. Vill ju ha omväxling...

 
Smart med förvaring bakom dörren! Tuffa hängare/krokar med döskallar, från Mique.
Hörselskydd från ClasOhlson. Morgonrocken i fleece kommer från Åhléns.



Smart förvaring ovanför dörren! Till denna placering av hyllplan passar det bäst utan konsoler. Denna heter "Lack" och är från IKEA 99kr. Från vänster: rund box från Lagerhaus, gröna lådor från IKEA, genomskinlig förvaringslåda "SmartStore" ca 59kr, finns bl.a. på Coop Forum och Clas Ohlson.


 
Smart och dekorativ förvaring för dörr! Dessa heter "Fabler" 79kr/st och är från IKEA. Köp till krok/hängare för dörr eller garderob. Upphängningskrok för garderoben (som ju inte är lika tjock som vanlig dörr) köpte jag på Mique.


 

 
Skåp/hyllkombination "Hensvik" från IKEA 795kr. Finns ett skötbordsöverdel att köpa till för 200kr, som jag hade till Leia från ca 0-1 år. Älskar denna möbel!
Uppifrån: födelsedagståg från Åhléns 199kr, kam och borste från Lekia, 3 mjukisar "Bukowski", dom underbara stenarna kommer jag inte ihåg vart jag köpt.
Rosa mjukdjur från Jabadabado, dragdjur tax från Brio.
Mjuk röd/orange "Kusiner" låda från IKEA 49kr, trumma: egen, Xylofon inköpt på BR Leksaker, grön rullfigur från Åhléns.



Väldigt praktisk förvaring till lego! Om man inte vill att dom små ska hälla ut allt lego stup i kvarten... "SmartStore" låda ca 59kr, inköpt på Coop Forum. Superbra att stapla!




Dagens bästa inköp Barn

Skrivet 2011-10-08 Klockan 20:41:14


Idag var jag och Leia, som tidigare sagt i Haninge centrum med våra kompisar Monia och Kindra. På vägen hem gick vi in på Barnens Hus (gamla Babyland).


Strumpbyxor från Lindex 79,50kr. Randigt är ju inne nu! :o)  Erbjudande var det nu också när man handlar barnkläder för 300kr så får man 100kr rabatt, mycket trevligt! :o)

Allvädersstövlar "reflex" från Barnens Hus. Förvånansvärt mjuka och lätta! I gummi med ullfoder. Ord.pris 199kr.
Exakt likadana finns på DinSko (fast utan texten "reflex") för dyrare 249kr!

Eftersom jag jobbat mycket med skor så vet jag att många skor görs i samma fabrik men att sist i tillverkningsprocessen sätts ett eventuellt märke/namn på.

Fick ju tips av personalen på Leias förskola om Viking Cherrox, också allvädersstövel. Men dom var så smala över vristen så gick inte att få på foten, inte ens en storlek för stor. Dom kändes dessutom inte alls lika smidiga som dessa från reflex.




Dagens bästa inköp Gravid

Skrivet 2011-10-08 Klockan 20:09:01


Idag var jag och Leia i Haninge centrum med kompisarna Monia och Kindra. Vi lunchade och fikade. Blev ju såklart lite shopping också... :o)


Strumpbyxor och leggings från H&M. Strumpbyxorna för finare tillfällen och leggings'en så snart det blir tillräckligt kallt. 10% för medlemmar var det på hela sortimentet, härligt! :o)
Till vänster: 2-pack Mama tights i 20 den 59,50kr.
Till höger: 2-pack Mama leggnings i 60 den 79,50kr.




Inspiration Badrum

Skrivet 2011-10-07 Klockan 21:36:36


Vårt badrum vill jag ska andas lite lyx, sensualitet och sexighet. Svart, lila, rosa. Nitar, spets och glitter... ;o)



"Sexy bathroom"...



Den svarta har jag tvättmedel i och i den lila asken tvättpåsar.
Den svarta "kassen" kommer från In & Finn. Asken är från Lagerhaus.



Den här smarta förvaringen som inte skruvas men sitter mycket bättre än sugproppar heter "VacLoc". Finns bl.a. på Ellos och Clas Ohlson. Den här korgen kostar 99kr på ClasOhlson. Finns i massa olika varianter!
Duschdraperiet kommer från Lagerhaus och handduken från Jysk.



Den här förvaringen för hårspännen har jag gjort av breda satinband. Finns bl.a. på Panduro och Åhléns.



Badrumsmatta med lyxiga strasstenar! Från Jotex.




Jag har blivit faster igen!

Skrivet 2011-10-07 Klockan 07:43:20


Min ena bror och hans tjej fick sitt första barn tillsammans igår kväll. Det hade gått superfort, dom hann vara inne på förlossningen i ca 2,5 timmar innan lilla Alice kom ut. Hon har iof fött ett barn tidigare, men ändå! Bra jobbat...

Får en ju att tänka tillbaka... Och tänka framåt! Förlossningen med Leia tog ca 7 timmar, vi hann vara på förlossningen i 2 innan hon var ute. Finns en överhängande risk att det kommer gå ännu fortare den här gången. Nu är jag ju iaf beredd...



"Gör-om" påslakan

Skrivet 2011-10-06 Klockan 23:11:43


Gjorde om ett påslakan i "full-size" till spjälsängen. Blir som två-i-ett när det är olika mönster på båda sidor! Me like! :o)



Inköpsställen: Åhléns.




Presentpåsar

Skrivet 2011-10-06 Klockan 23:05:02


Dessa gav jag i gå-bort-present till midsommar, fyllda med Anton Berg-choklad... :P


Framsida


Baksida

Inköpsställen: Skaparklubben.




Födelsetavlor

Skrivet 2011-10-06 Klockan 22:48:29







Inköpsställen: Clas Ohlson, Lagerhaus, Panduro.




Servetthållare

Skrivet 2011-10-06 Klockan 22:44:46


Klistrade bara fast stenarna på den färdiga servetthållaren.


Ena sidan...



...& andra sidan!


Inköpsställen: IKEA, Panduro.




Grattis-kort 1 år

Skrivet 2011-10-06 Klockan 22:39:56



Framsida



Insida



Baksida


Inköpsställen: Akademibokhandeln, Clas Ohlson, Panduro.




Grattis-kort 1 år

Skrivet 2011-10-06 Klockan 22:28:29



Framsida 



Insida



Baksida 


Inköpsställen: Panduro, Akademibokhandeln, Clas Ohlson.




Måste ha gravidjacka!

Skrivet 2011-10-06 Klockan 10:34:43


Idag när jag lämnade Leia på förskolan insåg jag att min regnrock (som för övrigt är den jackan som varit rätt för årstiden OCH varit rymlig) är för liten! Så nu måste jag på allvar leta vinterbonad jacka som funkar att vara gravid i.

Funderar starkt på att lusläsa blocket.se och kanske sätta in en köpes-annons. Har ingen lust att betala en tusenlapp för en ny jacka jag kommer använda i max tre mån...

Fick idag tips av en annan mamma att Mamalicious ska ha bra vinterjackor. Och hittade en som såg bra ut:

  
Foton: se.bestseller.com/mama-licious

Den heter "Lisa Parka Coat" och kostar ca 860kr. Visserligen i överkant i pris för mig men den verkar gå bra att ha efter förlossningen också.
Måste nog testa den! :o)




Rosa Bandet

Skrivet 2011-10-05 Klockan 23:25:05


För er som missat det, så är oktober "Rosa Bandet"-månad till förmån för Bröstcancerfonden.

Såhär fina grejer jag hittade på BRO's hemsida (Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation)! Åhh, vill ha...

"Maglite Solitaire" 129kr.
Foto: bro.org.se

"Victorinox Classic" 199kr.
Foto: bro.org.se


Armring 20kr.
Foto: bro.org.se





Dagens bästa inköp!

Skrivet 2011-10-05 Klockan 21:21:24


Var i Farsta centrum å shoppade lite idag...


Hittade underbara "I love..." på Åhléns!
Shower gel & bodylotion à 69kr.


Fina stapelbara (frukost)skålar à 15kr, också från Åhléns.




Trumma!

Skrivet 2011-10-05 Klockan 20:47:57


Den här trumman gjorde jag till Leia på öppna förskolan:


Foto: FantasyFIA





Under konstruktion

Skrivet 2011-10-05 Klockan 20:30:34

Håller på för fullt att försöka knåpa ihop bloggen *blod, svett & tårar*... ;) Tips för nybörjare tas gärna emot! Har mest funderingar om design & utseende...


Välkommen till min nya blogg!

Skrivet 2011-10-04 Klockan 22:47:14



RSS 2.0

bloglovin