Förvaring till barnrummet

Skrivet 2011-10-08 Klockan 22:32:31


Smart förvaring är A och O!
IKEA är ju som bekant proffs på just det men nu är det köpstopp på det! Har blivit lite för mycket därifrån. Vill ju ha omväxling...

 
Smart med förvaring bakom dörren! Tuffa hängare/krokar med döskallar, från Mique.
Hörselskydd från ClasOhlson. Morgonrocken i fleece kommer från Åhléns.



Smart förvaring ovanför dörren! Till denna placering av hyllplan passar det bäst utan konsoler. Denna heter "Lack" och är från IKEA 99kr. Från vänster: rund box från Lagerhaus, gröna lådor från IKEA, genomskinlig förvaringslåda "SmartStore" ca 59kr, finns bl.a. på Coop Forum och Clas Ohlson.


 
Smart och dekorativ förvaring för dörr! Dessa heter "Fabler" 79kr/st och är från IKEA. Köp till krok/hängare för dörr eller garderob. Upphängningskrok för garderoben (som ju inte är lika tjock som vanlig dörr) köpte jag på Mique.


 

 
Skåp/hyllkombination "Hensvik" från IKEA 795kr. Finns ett skötbordsöverdel att köpa till för 200kr, som jag hade till Leia från ca 0-1 år. Älskar denna möbel!
Uppifrån: födelsedagståg från Åhléns 199kr, kam och borste från Lekia, 3 mjukisar "Bukowski", dom underbara stenarna kommer jag inte ihåg vart jag köpt.
Rosa mjukdjur från Jabadabado, dragdjur tax från Brio.
Mjuk röd/orange "Kusiner" låda från IKEA 49kr, trumma: egen, Xylofon inköpt på BR Leksaker, grön rullfigur från Åhléns.



Väldigt praktisk förvaring till lego! Om man inte vill att dom små ska hälla ut allt lego stup i kvarten... "SmartStore" låda ca 59kr, inköpt på Coop Forum. Superbra att stapla!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin