Förlängd BB-vistelse

Skrivet 2012-01-18 Klockan 21:30:52


Back on track. :)

Nu är det snart en vecka sen Lilo kom till världen. Känns som om hon alltid funnits med oss. Åtminstone i nio månader... ;)



Storasyster tycker dom små fötterna är intressanta...

Vi blev ju ordinerade att stanna minst 48 timmar på BB, pga min GBS-infektion och att hon bajsade i fostervattnet. Det är rutin. 


Personalen gjorde kontroller tre ggr/dygn
; temp och andning. (Fredagen) den 13:e hade hon en förhöjd temp på 37,9 gr och barnmorskan kontaktade läkare, som ville ta blodprover; CRP och blodstatus. CRP är ett prov där man ser röda och vita blodkroppar och på så sätt se om det finns en infektion i kroppen. Blodstatus är också ett infektionsprov. FLASHBACK! Kändes som att vrida tillbaka klockan ungefär två år till när Leia blev sjuk. Feber, blodprover och väntan på provsvar... Inget kul alls. :(

Provsvaren kom på morgonen den 14:e, allt var ok. Lycka! :)  Men läkaren rekommenderade oss att stanna ytterligare ett dygn pga av detta och det följde vi självklart. Trots allt så var den tredje natten den lättaste.

Så kom dagen D. Hemgång! Andy och Leia kom och hämtade oss söndagen den 15:e januari. Å vilken lycka att äntligen få komma hem! :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin