Träningsresor

Skrivet 2012-01-10 Klockan 13:12:18


Få en kick-start med träningen, ny inspiration, testa nya träningsformer, bli peppad inför tävling, sola, bada, shoppa och relaxa är en del av det du kan få med en träningsresa. Visst låter det underbart?

Foto: springtime.se

De senaste åren har det poppat upp tema-resor med bl.a. träning på schemat, även kallat training camp. Numera finns det mycket att välja på och flera olika researrangörer.

Vad sägs om att åka till Turkiet i vår och träna med Blossom och Kayo? Eller välj en spavecka med Mia Törnblom och Fredrik Paulun. Cykel, löpning, orientering, maraton och zumba är några av inriktningarna man kan välja i Portugal. Finns även speciella Friskis & Svettis-veckor! :o)  Springtime Travel anordnar dessa resor.

Cykla i Frankrike! Du kan välja att cykla med eller utan reseledare och övernattar på bra hotell. Upplevelserna går bl.a. genom Loiredalen, Rioja och Provence... Via Merlot Resor AB.

Vandra i Alperna! Här kan du välja mellan flera olika "nivåer", beroende på vana och fysisk kondition. Man bor på hotell i Bad Gastein och gör dagsutflykter och vandringar som utgår därifrån. Härliga naturupplevelser utlovas! Med STS Alpresor.

Har varit sugen på en resa ända sen jag för första gången läste om det, för några år sen. Än har jag inte hittad nån där det går att ta med barn och få barnvakt och så. Så nu får det vänta några år. Men vad roligt och pushande det skulle vara! Sätter upp det på min dröm-lista...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin