Intervjuad.

Skrivet 2012-03-09 Klockan 10:35:19

Är med i senaste numret av Friskispressen, Haningebladet! :)För ungefär en och en halv månad sen var Maria Skölding hemma hos oss och intervjuade mig. Vi pratade om träning under och efter graviditet.

Länk till artikeln hittar du här (till höger längst ner på sidan). Eller spring till lokalen på Kilowattvägen och hämta ett ex av tidningen! :)Kommentarer
Postat av: Therese

Skrivet 2012-03-09 Klockan 14:30:26
Ooo va coolt! Intervjuad och allt!!! Tack för att du länkar till artikeln - helt klart bästa råden!! Jag tycker att det svåraste efter graviditeten var att just "ta det lugnt" - som träningsfreak kan ju det vara lite svårt... Men jag höll mig till korta och lugna promenader för att långsamt avancera till yoga, styrketräning och annan träning. Trots det så känner jag fortfarande än idag (Lova föddes för två år sen) av smärta i fogarna emellanåt. Då är det bara att sakta ner, ta det lugnt och lyssna på kroppen.

Förlåt, det här blir en lång kommentar... Men det är ju så kul när man träffar på likasinnade... :-)

Svar till din kommentar: Jag har varit engagerad i friskis i många år men blev ledare först förra året och då i yoga. I botten är jag hathayoga och gravidyogalärare men gillar även "vanlig" träning och friskis koncept så därför passar just friskis mig utmärkt. Vad är du själv ledare i? Har du varit ledare länge? Hur ser din träningsplan ut? Vad tycker du är roligt att träna? Jag tycker det låter som ett bra och realistiskt mål att komma tillbaka till ledarskapet till hösten. Att ge dig själv tid att återhämta, ladda och komma tillbaka!!

Kram!

URL: http://lotusmamma.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin