Nutramigen.

Skrivet 2012-02-28 Klockan 10:23:41

Nu börjar vi med Nutramigen 1 LGG Lipil till Lilo.

"Komplett modersmjölkersättning från första levnadsveckan eller som en del av det totala näringsintaget till äldre barn vid allergi/intolerans mot komjölksprotein, laktos och soja.
Baserad på hydrolyserat kasein (de allergiframkallande proteinerna är nedbrutna till mindre, icke allergiframkallande beståndsdelar)
Innehåller mjölksyrabakterien Lactobacillus GG som främjar en bra bakterieflora i tarmen."

Egentligen borde vi fortsatt med Lemolac i minst två veckor, för att se eventuell effekt, enligt sköterskan på barnläkarmottagningen. Men jag och Andy tog beslutet att byta direkt, känns som större chans att detta hjälper. Dessutom så kommer läkaren säkert skriva ut Althera, som också är komjölksproteinfri ersättning. Vi fick nämligen en läkartid den 13/3. (anledningen till att vi testar Nutramigen är att vi fick en burk av en kompis)

Har eventuellt uppkommit ytterligare symtom sen i lördags. Hon har kräkts betydligt mycket mer än förut. Inte bara lite sur-retur, utan avsevärda mängder varje dag. :/ Plus röda prickar/knottror i ansiktet sen två dagar tillbaka (kan dock vara hormonprickar också).

Nu är det "bara" att ha is i magen. Planen är att vi kör med Nutra tills läkartiden i mars.

/iPhone



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin